Welcome to the Connecticut Z Car Club Forums




Username:  
Password:  
Log me on automatically each visit
Register 
It is currently Tue Nov 20, 2018 2:32 am
Welcome to the Connecticut Z Car Club Discussion Forums   
If you have trouble logging in or encounter any issues, please send an email to webmaster@ctzcc.com.

All times are UTC - 5 hours





Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
 Post subject: Fuel issue
PostPosted: Fri May 02, 2014 12:58 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 24, 2010 11:17 pm
Posts: 4
Car starts fine and runs fine 1st 2 starts.3rd start it's starving for fuel.Happens whether I drive 25 miles or 5 miles.Been doing it for a while.No one can seem to fix it,including County Line Nissan.oh, car is 84 300 zxt 50th AE.Lead mechanic []worked on car.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Fuel issue
PostPosted: Sat May 03, 2014 6:49 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 03, 2013 9:46 pm
Posts: 49
Location: Simsbury
I would have them test the fuel pump. It way have pressure but poor flow.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Fuel issue
PostPosted: Sun May 04, 2014 10:24 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 09, 2008 5:53 pm
Posts: 12937
Location: CT
Just so we understand ~ your Zenki Z-31 is stock, right? It has unmodified fuel injection?

There was a corporation-wide recall of those cars in the 1990s, I think, which replaced the entire fuel injection system AND modified the distributor, free.
Did your car get that yet?


Frank T

_________________
1970 240Z


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Fuel issue
PostPosted: Sat May 24, 2014 8:10 am 
Offline

Joined: Wed Jul 23, 2008 2:38 pm
Posts: 3098
Location: rhode island
I can spew out a bunch of possibilities, but it always comes down to....I fix it if it's in front of me. Just saying, but I take it you might be far away. First thing, when it acts up, make sure you have good spark. Those Dizzy's have a notion to fail a lot. Then the Air flow meters have been know to act up and fail, and of course check the fuel system for pressure. Check the pressure regulator. Or something computer controlled is acting up. ECM, corroded terminal wire, other sensors like TPS, CTS, so a lot to check, but think, spark, fuel, air. Hope this helps. Oh, do the wire wiggle test....if you wiggle a certain connection and it suddenly changes to running good, you found bad terminal. Good lucky


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron









Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
mile200 v1.0.1 designed by Team -Programming forum- .